Tudakozó 197

Keresés eredménye:  Autóbérlés Debrecen - Király Autóbérlés cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Autóbérlés Debrecen - Király Autóbérlés

Néhány szót vállalkozásunkról

Elsősorban középkategóriás, és megfizethető személygépjárművek bérbe adásával foglalkozunk. Járműparkunkösszeállítása során az ár-érték arányokat vettük figyelembe. Új autókat nem kínálunk bérlésre, de a biztonság, kis fogyasztás, elegáns megjelenés, elérhető ár, nálunk elsődleges szempont. Az általunk bérlésre kínált gépjárművekről a valósággal megegyező, nem katalógusból letöltött fotókat teszünk közzé. Az autóbérlésnek vannak feltételei, ezt a szolgáltatás igénybe vétele előtt  minden esetben kérjük figyelmesen átolvasni.
Bérautóink reklámmatrica mentesek, így azokkal bárhol megjelenhet. A Bérautókat ügyfeleink részére minden esetben tisztán, kitakarítva adjuk át. Természetesen így is kérjük azokat vissza.

A feltüntetett árak az áfát már minden esetben tartalmazzák.

 Autóbérlés Nálunk
Az autóbérlés ma már egy kényelmes és elérhető lehetőség lehet az Ön számára is Magyarországon. Törekvésünk, hogy ajánlataink bárki számára elérhetővé, és hozzáférhetővé váljanak. Többek között ezért tettük ingyenessé a gépjárművek kiszállítását. Ami tulajdonképpen a bérlő gépjárműhöz szállítását jelenti, a mi olvasatunkban. Ez egy nagyszerű segítség lehet, ha repülővel, vonattal érkezünk Debrecenbe, vagy nincs ráérő rokon, barát, akinek a segítségét igénybe tudnánk venni. Hazajutás során természetesen ugyanúgy ingyenesen hazaszállítunk, vagy éppen ahová kell, Debrecen területén.

Számunkra az Ön igényei a legfontosabbak. Ezért nálunk autóbérlésre lehetőség nyílik már akár 1 naptól is. Ez kisebb utak esetén segít ki, alkalmi jelleggel, ha nem szeretnénk, vagy csomagokkal, gyerekekkel nem alkalmas a busz, vagy vonat járat kiszolgálni  a kényelmünket.
Különös figyelmet fordítunk a megfelelő szervizek elvégzésére. Nem csak abban rejlik ugyanis egy autó nagysága, hogy hogyan néz ki, hanem abban is, hogy mennyire megbízható.

Tevékenységek:

autóbérlés Debrecen, autóbérlés Debrecenben olcsón, bérautó Debrecen, bérautó Debrecenben reptéri transzferrel, gépjármű bérbeadás Debrecen, Király Autóbérlés Debrecen, reptéri transzfer Debrecen, bérautó

Telephelyek, elérhetőségek:

4002 Debrecen, Borszőlő u. 21.
Mobil: 06 (70) 775-1215
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat