Tudakozó 197

Keresés eredménye:  GELENCSÉR-GÁZ Kft. cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

GELENCSÉR-GÁZ Kft.

(Veszprém megye)

Cégbemutató:

GELENCSÉR-GÁZ Kft.

1984 júniusában magánvállalkozóként kezdtük a vállalkozást. Fő tevékenységi körünk épületgépészeti tervezés és kivitelezés, ami magába foglalta a víz-gáz-központifűtés tervezését és kivitelezését. Az első időszakban csak mellékfoglalkozásként, 1986-tól fővállalkozásban végeztük a tevékenységünket 2 illetve 3 fővel
A vállalkozásunkat kibővítettük gázipari szerelvények, berendezések kereskedésével, 1993-tól pedig már gázelosztó hálózatok építésével is foglalkoztunk. 1995 tavaszán változás következett be a vállalkozásban. Saját gyártású új termékeket fejlesztettünk ki, amelyek gyártását alvállalkozókkal készíttettük el.
Mivel kapacitásunk nem volt a gyártásra, ezért csak a termékek menedzselésével, piackutatásával valamint a termékek gyártásának szervezésével és értékesítésével foglalkoztunk meglévő tevékenységünk mellett. Ezen termékek gázipari védőszekrények, amely forgalmazását és fejlesztését végeztük a továbbiakban is. A vállalkozás olyan sikeres volt, hogy 1997-ben családi vállalkozás formájában alapítottunk egy Kft-t, amely a már felsorolt termékek további fejlesztését, gyártását és értékesítését vállalta fel. Építettünk egy telephelyet műanyagfeldolgozásra, lakatos munkákra és itt már foglalkoztattunk alkalmazottakat is.
Az idő folyamán a gyártás vállalkozása olyan sikeres lett, hogy a szerelést és tervezést megszüntettük és kizárólag a termékek gyártását és fejlesztését tűztük ki célul. Ezzel olyan eredményeket értünk el, hogy csökkenteni tudtuk a termékek árát, mivel alvállalkozóinkat folyamatosan leépítettük és a vállalkozásunkat bővítettük.
2000-ben egy forgácsolóműhelyt alakítottunk ki és hogy termékeink piacképesebbek legyenek, olyan termékfejlesztésbe fogtunk, amelyek végülis szabadalom formájában valósultak meg. Ezek a termékek gázipari berendezések, csatlakozó idomok. Ezekkel a termékekkel, külföldi import termékeket tudtunk kiváltani hazai gyártásban és forgalmazásban. E termékek gyártásával a piaci sikereink láttán komoly gépi berende-zések fejlesztését vállaltuk fel. Ezek egy része már számítógép vezérlésű. 2001-ben Széchenyi-terv pályázat keretében pályáztunk még további automata CNC esztergagép vásárlására, amely pályázat elbírálása sikeres volt és 2002. augusztusában a gépet üzembehelyeztük, a gyártás a gépen megindult.

Tevékenységek:

gázipari szerelvények gyártása, szabályozó állomás, Mérőállomás, szabolcs típusú talapzat, gázipari csatlakozók, gázipari szerelvények értékesítése, gázszerelvények gyártása, mérőcsatlakozó idomok gyártása, mérőcsatlakozó idomok forgalmazása, gázmérő állomás alépítmény, gázmérő állomás felépítmény, szabályozó állomás alépítmény, szabályozó állomás felépítmény, PE-acél és réz csatlakozók, központi fűtés osztó-gyűjtő szekrény, vasszerkezeti termékek, PE-acél összekötő, védőcső, burkolatok, SZERELVÉNY, idom, csatlakozó, gázmérő, mérőszekrény, PE csatlakozó

Telephelyek, elérhetőségek:

8300 Tapolca, Halastó u. 5.
Telefon: 06 (87) 411-550
Mobil: 06 (30) 9566-459
Fax: 06 (87) 510-166
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat