Tudakozó 197

Keresés eredménye:  Park&Fly Liszt Ferenc Reptér Parkoló Ferihegy cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

 

Ön repülővel utazik és keresi a legkedvezőbb és legolcsóbb lehetőséget autója biztonságos parkolására?

A parkoló helyek lefoglalása

A parkolás menetének egyszerűsítésére lefoglalhatja reptéri parkoló helyét online a főoldalon vagy telefonon keresztül is.

Parkolási díjak

  • A parkolási díjak tartalmazzák  Ön és családja kiszállítását a parkolóból a kívánt ferihegyi terminálokig és hazaérkezésekor a vissza a parkolóba, autójához.
  • A parkolási díjat érkezéskor vagy távozáskor fizetheti készpénzben vagy bankkártyával a Ferihegy Parkoló irodájában.

A parkoltatás lebonyolítása többféle módon történhet:

  • A Ferihegy parkolóba történő megérkezésekor rövid adminisztrációt követően Önt, családját és csomagjait kiszállítjuk a kívánt terminálhoz.

    A repülőterek 2 km távolságra vannak, ez szállításban kb. 4-5 percet vesz igénybe, a néhány perc regisztrációt is beszámítva, a menetidőt tervezve 15-20 percet vegyenek számításba. Forgalmi akadállyal nem kell számolni a reptér és a parkoló között.
  • Ha a repülőgép indulásáig sok ideje, vagy útba esik az induló terminál, megteheti, hogy családja a csomagokkal kiszáll a repülőtéren és Ön egyedül hozza el az autóját a parkolónkba, regisztráció után kiszállítjuk az induló terminálhoz.
  • Ha bármi oknál fogva túl későn érkezne a repülőtérre, megteheti, hogy felhív minket útközben telefonon és kollégáink kimennek autójáért és visszahozzák azt a Ferihegy parkolóba.
  • Visszaérkezésekor a repülőtérre miután átvette csomagjait, kérjük hívja fel a parkoló kártyán található mobil számot (0620 333 1177), amit lehetőség szerint érdemes mobiltelefonjába már induláskor elmenteni, és kollégáink perceken belül megérkeznek Ön és családjáért.
  • Csomagjai cipeléséről is kollégáink gondoskodnak.

 

Park&Fly Liszt Ferenc Reptér Parkoló Ferihegy 942Park&Fly Liszt Ferenc Reptér Parkoló Ferihegy 943Park&Fly Liszt Ferenc Reptér Parkoló Ferihegy 944

Tevékenységek:

fapados parkolás, liszt ferenc parkolás, parkolás, parkoló, reptéri parkoló, vecsés parkoló

Telephelyek, elérhetőségek:

2220 Vecsés, Üllői út 849.
Telefon: +36 20 333 11 77
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat