Tudakozó 197

Keresés eredménye:  Redőny, Reluxa, Szalagfüggöny, Redőny javítás - Rovarháló Kft. cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Redőny, Reluxa, Szalagfüggöny, Redőny javítás - Rovarháló Kft.

MERT A ROVAROKNAK KÍVÜL TÁGASABB!
Egyedi készítésű szúnyogháló és különleges árnyékolástechnika rövid határidővel, megbízhatóan!
Egyre több házban és lakásban szereltetnek be újra rovarhálókat és szúnyoghálókat, hiszen napjainkban rengeteg a kellemetlen, idegesítő rovar, s bár valóban esztétikus, ha az ablak mögött máris az udvart, a külvilágot látjuk, éjszakánként mégis jobb, ha a rovarok és a bogarak odakint maradnak.
Cégünk 10 éve foglalkozik egyedi szúnyoghálók gyártásával, s a nagyiparban megvásárolható változatokkal ellentétben mi garantáljuk, hogy nem csupán legyártjuk a rovarhálót, rövid határidővel, a megrendelt méretben, de be is szereljük azt garanciálisan.
A helyszíni felmérést követően árajánlatot készítünk, megbeszéljük megrendelőnkkel a részleteket, egyeztetjük az elgondolásokat a lehetőségekkel, majd hamarosan legyártjuk a kért hálókat, s a megbeszélt időpontban beszereljük azokat.
Cégünk nem csupán szúnyoghálók, de prémium minőségű reluxák, redőnyök és szalagfüggönyök egyedi gyártásával is foglalkozik.
Válassza a megbízható, hosszú életű, egyedi gyártású rovarhálóinkat és árnyékolástechnikai elemeinket, s a tömeggyártással szemben szavazzon bizalmat a mestermunkának!

Tevékenységek:

redőny, reluxa, Redőny javítás, szúnyogháló készítés, szalagfüggöny, motoros redőnyök, műanyag nyílászáró csere, egyedi készítésű szúnyogháló, különleges árnyékolástechnika, egyedi szúnyoghálók rövid határidővel, egyedi méretben, prémium minőségű reluxák, redőnyök, szalagfüggönyök egyedi gyártása , redőny javítás, motoros redőny

Telephelyek, elérhetőségek:

2800 Tatabánya, Mátyás király út 8.
Mobil: 06 (70) 286-5281, 06 (70) 670-2968
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat