Tudakozó 197

Keresés eredménye:  acél építmények tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Lakatos munkák - CIKLOFÁT Kft.

Cégünk 1996-ban kezdte meg működését Székesfehérváron. 
Részt vettünk több multinacionális cég gyárainak ,üzleteinek építésében,pl.:IBM,Auchan,Tesco, Mc.Donalds, Möbelix ,Spar. Ezen építkezéseken acélszerkezet szerelést, trapézlemez burkolást és egyéb lakatosipari szakmunkákat végeztünk I.osztályú minőségben. A vállalkozásunk rövid időn belül ismerté lett több Generál kivitelező és Nagy vállalkozó számára. Köszönhető ez a magas szakértelemnek , megbízhatóságnak és a munkához való maximális hozzáállásnak. 
Röviddel megalakulásunk után , kiegészítettük a tevékenységi listánkat, Mezőgazdasági szerkezetek építésével is.Pl.: terménytárolók,síktárolók,silók,terményszárítók és hozzátartozó gépek,szerkezetek szerelése. Így, a Petkus terményszárító gyártó cég egyik fő szerelő csapatát is mi alkottuk .Ebből a típusból Magyarországon mi szereltük össze a legtöbbet. Ez mellett Cedar típusú szárítókat és Mepu mobilszárítókat is összeépítettünk, szinte egyedüliként az országban. A mi tapasztalatunk a legnagyobb ezek kivitelezésében Magyaroszágon.
A Ciklofát Kft. több Generál kivitelezővel alakított ki jó kapcsolatot,az elvégzett munka minősége és a megbízhatóság miatt. Ezen szempontok mellett nagy figyelmet fordítunk a dolgozóink biztonságára. Rendszeresen kapnak munkavédelmi oktatást és szükséges munkavédelmi eszközöket. A partnereink szeretnek velünk dolgozni ,mert a túl ezeken a fontos kritériumokon,az áraink is reálisak,versenyképesek. Jó eséllyel indulunk a munkák elnyerésére a jó minőség és a jó díjak miatt. Magasan kvalifikált,lendületes és tapasztalt munkatársaink nagy gyakorlattal végzik munkáikat. Fontosnak tartjuk ,akár a nyújtott műszakokban végzett magas színvonalú munkák határidőre való befejezését. Partnereink  gyors,pontos,rugalmas kiszolgálását az elvárt megbízhatósággal és minőségben.

Lakatos munkák - CIKLOFÁT Kft.

Lakatos munkák - CIKLOFÁT Kft.

Tevékenységek:

acél építmények, acélszerkezet szerelés, aknafedő, bádogos munkák, biciklitároló, előre gyártott kerítéselem, eresz szegély, falszegély, fedett tároló, gipszkarton szerelés, hinta , horganyzott eresz csatorna, istálló, kapu, karám, kéményszegés, kerítés, korlát, kovacsoltvas elemek, lakatosipari termékek elhelyezése, lakatosipari termékek gyártása, lemezpárkány, lépcső, mezőgazdasági terménytárolók szerelése terményszárítók összeszerelése, silók szerelése, szegélylemez, terménytárolók tisztítása, trapézlemez, üzemcsarnok, acélszerkezet gyártás, szendvicspanel

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár, Nagyszebeni utca 75.
Telefon: 06 (22) 939-001
Mobil: 06 (70) 773-9106, 06 (30) 288-4744, 06 (20) 231-8088
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat