Tudakozó 197

Keresés eredménye:  burkolás tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 38

Oldalak: 0 1 2 3

Cégbemutató:

www.vizgaznonstop.hu - A.B.Hongarije Kft

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, gyorsszolgálat.

A Víz-gáz-NON-STOP Gyorsszolgálat 30 éves vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés tapasztalattal áll lakossági és közületi ügyfelei rendelkezésére Budapest területén és vonzáskörzetében. Fő profilunk a 24 órás Gyorsszolgálati ügyintézés, hibaelhárítás, karbantartás. Munkatársaink vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés meghibásodások, beázások, csőtörések azonnali felmérésében, elhárításában, javításában, kivitelezésében nyújt szakszerű és gyors segítséget ügyfeleinek. Hatékonyságunkat elősegíti non-stop ügyfélszolgálatunk, mely kritikus esetben akár 1 órán belül a helyszínre küldi képzett kollégáinkat a hiba felderítése és elhárítása érdekében. 24 órás ügyfélszolgálatunk hétvégén és ünnepnapokon is áll ügyfeleink rendelkezésére! Forduljon hozzánk Bizalommal!

A munkafelvétel és az ajánlattétel után nincsenek rejtett plusz költségek.
AZ ÁR NEM VÁLTOZIK!
Szakképzett vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő szakembert keres?
Ne keressen tovább! Nálunk megtalálja!

Nyitvatartás:
NON-STOP

www.vizgaznonstop.hu - A.B.Hongarije Kft

Tevékenységek:

vízszerelő, gázszerelés, vízszerelés, duguláselhárítás, kőművesmunka, burkolás, szobafestés, mázolás, üvegezés, lakatosmunkák, festés-mázolás, fűtésszerelés, konvektorok, gázszerelő mester, gázkészülék, légtelenítés, radiátorok

Márkák

FÉG, HÉRA, JUNKERS, VAILLANT, SAUNIER DUVAL, BERETTA

Telephelyek, elérhetőségek:

1082 Budapest,
Mobil: 06 (20) 594-0760 <br> 06 (70) 773-6526
Email: 
Email
Weblap: 

A Toldi-Teher

(Pest megye)

Telephelyek, elérhetőségek:

2360 Gyál, Vecsési út 11/a
Telefon: (29) 345-035
Mobil: (70) 501-9618
Fax: (29) 345-035
Email: 
Email

Agriép Kft

(Pest megye)

Telephelyek, elérhetőségek:

2151 Fót, Vadasdűlő 1.
Telefon: (27) 395-161
Email: 
Email

AutoRend Kft

(Pest megye)

Cégbemutató:

AutoRend Kft

Cégünk, az AutoRend Kft. 2002 óta van jelen a kishaszonjármű átalakítások piacán. Azóta számos nagy cégnek és kis vállalkozásnak alakítottunk ki professzionális szervizautó berendezést, áruszállító polcrendszert vagy éppen építettünk ki minőségi burkolást a gépkocsijába. Összességében ma már több mint 1000 autó belső kialakítását végeztük el.
Cégünk egy magyar többségű tulajdonú cég, amelynek az ötlete Hollandiából származott. Hollandiában a lakosság számához képest igen nagy mennyiségben adnak el kishaszonjárműveket. Fejlettebb iparral rendelkező országokban nagy kultúrája van a kishaszonjárművek raktér kialakításának. A burkolás mellett, a szervizautó berendezések, a különféle polcrendszerek és speciális kiegészítők szinte valamennyi haszongépjárműben megtalálhatók. Az autóiparon belül kialakult az u.n. "3,5 tonnáig" üzletág. Több száz cég foglalkozik ennek a piacnak a kiszolgálásával, "haszongépjármű kialakítási centrumok" működnek, ahol a legtöbb átalakítás megrendelhető.
Mi is láttuk ezeket a centrumokat és biztosak voltunk benne, hogy a kishaszonjármű átalakítások hazánkban is nagyon hamar természetessé válnak, hiszen nem egy "költséges hóbortról" van szó, hanem egy praktikus, hasznos befektetésről, amely segítségével a szállítók, szerelők egy fokkal hatékonyabbak lehetnek, az autók jobban megőrzik értéküket és a munka egy kicsit könnyebbé válik.
2002.-ben még ezzel a tevékenységgel fehér hollónak számítottunk, és ma sincs ez sokkal másképp. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy főként a szervizautó témában egy olyan élő kapcsolat alakuljon ki az ügyfél és cégünk között, hogy a valós igények pontos felmérése után ténylegesen olyan ajánlattal tudjunk előállni, ami a megrendelőt tevékenységében segíti. Az autó, főként egy szervizautó lehet egy segítőtárs a szerelőnek, a szállítónak. Fontos, hogy hozzuk ki belőle a maximumot.

Ügyfeleink elégedettségét jelzi az a tény, amire a leginkább büszkék vagyunk, hogy munkáink 20-30%-át már a visszatérő ügyfelek adják.

 

Tevékenységek:

haszonjármű berendezés, autó, raktérberendezés, platóburkolat, szervizautó berendezés, fémrendszer beépítés, áruszállító berendezések, szervizautó beépítés, áruszállító beépítés, bemutató autók, nagy szervízautó beépítése, Raktér burkolás, berendezett rakterek, speciális beépítések

Telephelyek, elérhetőségek:

2040 Budaörs, Károly Király u. 145
Telefon: 06 (23) 428-936
Mobil: 06 (20) 230-4574
Fax: 06 (23) 428-937
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Bau-Gép 2000 Kft.

A BAU-GÉP 2000 Kft. 2000-ben alakult, főleg építőipari, épületgépészeti és villamos karbantartási tevékenységek elvégzésére.

2000 óta a Mol NyRt. Dunai Finomító 1-es számú telepén a 29-es épületben bérlünk 300 nm iroda-, műhely és raktárhelyiséget. Állandó diszpécserszolgálaton keresztül fogadjuk a megrendeléseket és a bejelntéseket. Ez a telephelyünk 8 fő szellemi és 65 fő fizikai állományú dolgozó számára biztosít munkahelyet. Valamennyi irodánk színvonalas és jól felszerelt, rendelkeznek mindazon technikai feltételekkel, amelyekkel a magas szintű munkavégzés lehetséges.

2003 elejéig az állományunk és az elvégzett karbantartások mennyisége rohamosan növekedett. 2003 második felében a tevékenységi körünk kibővült a takarítási, gondnoksági és külsőterület-karbantartási feladatokkal, ami a korszerű FM (Facility Managment) szervezet kialakítását tette szükségessé.

2005-ben a cégünk tovább szélesített szolgáltatásait a társasházi ingatlankezeléssel, amelyet saját emberekkel és felszereléssel végzünk, ennek következtében versenyképes árak mellett magas színvonalú munkavégzést biztisítunk.

A hatékony szervezésnek köszönhetően a kezdetektől a lehető legrövidebb határidők betartásával és kifogástalan színvonalon teljesítettük megbízásainkat.

Tevékenységek:

asztalos, burkolás, építőipari szolgáltatás, épületgépészet, kőműves, kőművesmunka, lakatosmunka, lakásfelújítás, magasépítés, magasépítési munka, villanyszerelés

Telephelyek, elérhetőségek:

2440 Százhalombatta, Olaj Munkás u.2. 29.számú Barach
Telefon: 06 23/552-911
Mobil: 06-70/310-1037
Fax: 06 23/552-932
Email: 
Email
Weblap: 
0 ,
Email: 
Email
Weblap: 

Big Foot Parketta Szaküzlet

(Győr-Moson-Sopron megye)

Telephelyek, elérhetőségek:

9027 Győr, Budai út 18.
Telefon: (06) 96 514-540, <br> (06) 96 515-541
Fax: (06) 96 514-540, <br> (06) 96 515-541
Email: 
Email
Weblap: 

Bu-Fe Plast Bt

(Pest megye)

Cégbemutató:

Bu-Fe Plast Bt

Cégünk főtevékenysége nyílászárók beépítése. Dekorfóliás beltéri ajtók, toló ajtók beépítésének teljes körű szolgáltatását nyújtjuk: -Tanácsadás -Helyszíni Felmérés -Beépítés -Szállítás - Nyílászárók beépítés - Toló ajtók beépítése - Burkolás - laminált parketta lerakás - Szobafestés mázolás tapétázás - Egyedi konyhabútor készítése - Lakás felújítás.

Egyedi kedvezményeket tudunk biztosítani, emellett nagyobb darabszámú megrendelés és beépítés esetén más árképzést alkalmazunk. Várjuk Cégek és magánszemélyek jelentkezését is.

Bu-Fe Plast Bt

Tevékenységek:

beltéri ajtó, burkolás, dekorfólia, konyhabútor, konyhabútor tervezés, keretes tolóajtók , lakás felújítás, lakásfelújítás, laminált parketta lerakás, laminált parketták, nyílászáró, nyílászáró forgalmazás, nyílászáró beépítése, nyílászárótechnika, szobafestés, mázolás, tapétázás, Érd, pest megye, térelválasztó tolóajtó, toló-bukó ajtó, tolóajtó, forgalmazás, gyártás, tolóajtó vasalatok, beépítés, tükrös ajtó, tükrös tolóajtó

Telephelyek, elérhetőségek:

2030 Érd, Fácán köz 19.
Mobil: 06 (30) 970-9450
Fax: 06 (23) 365-949
Email: 
Email
Weblap: 

Build Eu Bau Bt

(Pest megye)

Cégbemutató:

Cégünk épületburkolással foglalkozik. Ezen belül házak, lakások, kandallók, medencék burkolatának kivitelezésével!

Általunk elvégzett munkákra 10 év garanciát vállalunk!!

Tevékenységek:

Sopro anyagok, Kandalló munkáink, Gránit munkák, Márvány munkák, Medence munkák, Csempe és mészkő munkák, Kő munkák, Gőzkabin munkák, Jacuzzi munkák, Mozaik munkák, burkolás

Telephelyek, elérhetőségek:

1098 Budapest, Lobogó utca 16. 2. em. 8
Mobil: (06) 70 - 402 - 34 - 66
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Burger Bau Építőipari Kft

2002-től családi vállalkozásunk az Éden Kert Otthon Bt. folyamatosan a festő szakmában dolgozott. Eddigi pályánk során sokszor kerültünk kihívást jelentő feladatok elé, de kitartással, szakmai felkészültséggel még a leglehetetlenebb helyzeteket is sikerrel megoldottuk.
2007-től vállalkozásunk sikeres működésének köszönhetően megalapítottuk a Burger Bau Kft.-t, Cégünk a legmodernebb technikákat és minőségi anyagokat alkalmazza.
Lakások, családi házak, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, közintézmények stb. belső felújítását, családi házak külső festését, mázolását vállaljuk.

Burger Bau Építőipari Kft

Tevékenységek:

lakásfelújítás, villanyszerelés, gipszkarton szerelés, parkettázás, hideg burkolás, szalagparketta, lambéria, linóleum, festés, tapétázás, mázolás, hőszigetelés, Dryvitozás, antikolás, díszítés, gépészeti munkálatok, teljes körű hőszigetelés

Telephelyek, elérhetőségek:

1097 Budapest,
Mobil: 06 (70) 519-2381 <br> 06 (70) 663-7777
Email: 
Email
Weblap: 

Cereal Global Kft

(Pest megye)

Cégbemutató:

Cereal Global Kft

Cégünk az UNIÓS előírásoknak megfelelően és azt előtérben tartva hulladékszállítási és gyorsszerviz illetve gyorsszolgálat szolgáltatásokkal áll minden jelenlegi és jövőbeni partnerünk rendelkezésre. Mikor észrevettük, hogy mennyi hulladék keletkezik és milyen nehéz tőlük legálisan megválni, és környezetünket tisztán tartani. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy beindítjuk cégünk másik profilját és azt elkezdjük felvirágoztatni. Ez pedig nem más, mint a HULLAÉKSZÁLLITÁS és GYORSSZOLGÁLAT a nap 24 órájában akár azonnal is.
Szolgáltatásaink: Fa, papír, üveg, tört üveg, fém, hulladékszállítása, Non-Stop zárszerelés. Valamint gyorsszolgálat és gyorsszerviz, ami szinte mindent magában foglal. Legyen szó akár polc felszerelése, vagy víz- gáz-fűtés szerelés, és teljeskörű ezermester szolgáltatás. Bármi, amire szüksége van, mi megoldjuk.

Cereal Global Kft

Tevékenységek:

hulladékhasznosítás, fűnyírás, kerti burkolatok, Nyílászárók, nyílászáró beépítés, vízvezeték szerelés, vízellátás, szigetelés, hőszigetelés, hangszigetelés, vízszigetelés, homlokzat szigetelés, Kőműves munkák , fűtésszerelés, burkolás, lakásfestés, festés, mázolás, hidegburkolás, tapétázás, melegburkolás, parkettázás, műanyagpadló, padlószőnyeg fektetés, villanyszerelés, zárszerelés , zárjavítás, bútorszerelés, nyílászáró szigetelés, járda térkövezés

Telephelyek, elérhetőségek:

2030 Érd, Péter utca 38.
Mobil: 06 (30) 733-5442
Email: 
Email
Weblap: 
Oldalak: 0 1 2 3

Kapcsolat