Tudakozó 197

Keresés eredménye:  csapatépítő tréning tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 3

GEP Kft.

(Pest megye)

Telephelyek, elérhetőségek:

1134 Budapest, Klapka u. 11.
Telefon: (1) 488-00-04
Fax: (1) 488-00-05
Email: 
Email

Cégbemutató:

Termál Hotel Liget

Budapesttõl 25 km-re található az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedõ Termál Hotel Liget, mely egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást keresõ vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.

A Termál Liget saját gyógyforrással rendelkezik, amely 800 méter mélybõl tör a felszínre. A természet különleges kincse sok kezelés alapjaként szolgál. A szálloda valamennyi medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, naponta újra feltöltik friss gyógyvízzel. Termál Liget fedett és nyitott medencéi, a tengerparti hangulat, a finn szauna, a sókamra, jacuzzi és SPA részleg magas minõségû kínálata együttesen segítik, hogy kiszakadjon a rohanó mindennapokból.

Termál Hotel Liget

 

Tevékenységek:

hotel, szállás, wellness kezelések, rendezvény szervezés, éttermi szolgáltatások, thermal fürdő, konferencia és rendezvény szervezés, termálfürdő, étterem, pezsgőfürdő, finn szauna, sókamra, gyógyvíz, gyógyforrás, szálloda, jacuzzi, őrzött parkoló, röplabdapálya, látványkonyha, csapatépítõ tréningek, infraszauna, medence, maszázs, iszappakolás, szolárium, esküvő

Telephelyek, elérhetőségek:

2030 Érd, RÓMAI ÚT 9.
Telefon: 06 (23) 366-010, <br> 06 (23) 366-038
Fax: 06 (23) 366-075
Email: 
Email
Weblap: 

Tisza Balneum Thermal Hotel

(Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Cégbemutató:

A Tisza−tó régió első konferencia és wellness szállodája, a Tisza Balneum Thermal Hotel Konferencia és Wellness Központ egyedi és különleges környezetben, közvetlenül a Tisza-tó partján található Tiszafüreden. 

Tisza Balneum Thermal Hotel

A főépületben és a 9 kisházban összesen 224 vendég helyezhető el. A parkban játszótér, tenisz- és tollaslabdapálya, csónakkikötő, horgászstégek és 80 gépkocsi részére parkoló áll vendégeink rendelkezésére.
A rendezvényekre érkező vendégeket egy 200 fő, és egy 120 fő befogadására alkalmas terem, 150 személyes étterem, és terasz várja.
Wellness-központunkban 2 fedett és 1 nyitott medence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, fitneszterem, és Spa részlegünk kezelőhelyiségei kaptak helyet.
A szállodakomplexumot egy háromszintes 50 szobás (43 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 9 különálló kétszintes ház alkotja, ahol további 18 lakosztályban élvezhetik vendégeink a tóparti környezetet. A szállodában az összes szoba nemdohányzó

Megközelíthető: Budapesttől az M3-as, illetve a 33-as úton,másfél órányira, Debrecen város repterétől a szálloda 70 kilométerre helyezkedik el. Tiszafüred kedvező földrajzi adottsága lehetővé teszi, hogy a szálloda vendégei megismerkedjenek a környékkel (Hortobágy, Eger,Tokaj), s tehetik mindezt önállóan vagy szervezett kirándulásokon.

Tisza Balneum Thermal Hotel 147Tisza Balneum Thermal Hotel 148Tisza Balneum Thermal Hotel 149

Tevékenységek:

szállás, wellness kezelések, terem bérbeadás, rendezvény szervezés, éttermi szolgáltatások, thermal fürdő, csapatépítő tréningek szervezése, motorcsónak bérbeadás, kenu bérbeadás, teniszpálya bérbeadás, négycsillagos szállásadó, wellness, SPA, konferencia és rendezvény szervezés, termálfürdő, sportolási lehetőségek, étterem, Tisza, hotel, konferencia, balneum, Tisza-tó, part, Tiszafüred, kisház, , játszótér, csónakkikötő, horgászstégek, rendezvény, konferenciaterem, terasz, medence, pezsgőfürdő, finn, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, termálvíz, szállodakomplexum, kétágyas, lakosztály, tópart, Hortobágy, kirándulás, kényelmes, elegáns, kényelem, összenyitható, család

Telephelyek, elérhetőségek:

5350 Tiszafüred, Igari út 53.
Telefon: (06) 59 886-200
Fax: (06) 59 886-205
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat