Tudakozó 197

Keresés eredménye:  bérbeadás tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 4

Cégbemutató:

Autóbérlés Debrecen - Király Autóbérlés

Néhány szót vállalkozásunkról

Elsősorban középkategóriás, és megfizethető személygépjárművek bérbe adásával foglalkozunk. Járműparkunkösszeállítása során az ár-érték arányokat vettük figyelembe. Új autókat nem kínálunk bérlésre, de a biztonság, kis fogyasztás, elegáns megjelenés, elérhető ár, nálunk elsődleges szempont. Az általunk bérlésre kínált gépjárművekről a valósággal megegyező, nem katalógusból letöltött fotókat teszünk közzé. Az autóbérlésnek vannak feltételei, ezt a szolgáltatás igénybe vétele előtt  minden esetben kérjük figyelmesen átolvasni.
Bérautóink reklámmatrica mentesek, így azokkal bárhol megjelenhet. A Bérautókat ügyfeleink részére minden esetben tisztán, kitakarítva adjuk át. Természetesen így is kérjük azokat vissza.

A feltüntetett árak az áfát már minden esetben tartalmazzák.

 Autóbérlés Nálunk
Az autóbérlés ma már egy kényelmes és elérhető lehetőség lehet az Ön számára is Magyarországon. Törekvésünk, hogy ajánlataink bárki számára elérhetővé, és hozzáférhetővé váljanak. Többek között ezért tettük ingyenessé a gépjárművek kiszállítását. Ami tulajdonképpen a bérlő gépjárműhöz szállítását jelenti, a mi olvasatunkban. Ez egy nagyszerű segítség lehet, ha repülővel, vonattal érkezünk Debrecenbe, vagy nincs ráérő rokon, barát, akinek a segítségét igénybe tudnánk venni. Hazajutás során természetesen ugyanúgy ingyenesen hazaszállítunk, vagy éppen ahová kell, Debrecen területén.

Számunkra az Ön igényei a legfontosabbak. Ezért nálunk autóbérlésre lehetőség nyílik már akár 1 naptól is. Ez kisebb utak esetén segít ki, alkalmi jelleggel, ha nem szeretnénk, vagy csomagokkal, gyerekekkel nem alkalmas a busz, vagy vonat járat kiszolgálni  a kényelmünket.
Különös figyelmet fordítunk a megfelelő szervizek elvégzésére. Nem csak abban rejlik ugyanis egy autó nagysága, hogy hogyan néz ki, hanem abban is, hogy mennyire megbízható.

Tevékenységek:

autóbérlés Debrecen, autóbérlés Debrecenben olcsón, bérautó Debrecen, bérautó Debrecenben reptéri transzferrel, gépjármű bérbeadás Debrecen, Király Autóbérlés Debrecen, reptéri transzfer Debrecen, bérautó

Telephelyek, elérhetőségek:

4002 Debrecen, Borszőlő u. 21.
Mobil: 06 (70) 775-1215
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

 

Gépjármű kölcsönzés: Személyautók, kisteherautók, kisbuszok kölcsönzése

Gépjármű Bérbeadás
Személy és Kishaszon járm
ű bérlés, kedvező áron.
Gépjárm
űvek már napi 3000 Ft-tól!

Gépjármű kölcsönzés: Személyautók, kisteherautók, kisbuszok kölcsönzése

Gépjármű kölcsönzés: Személyautók, kisteherautók, kisbuszok kölcsönzése

 

Tevékenységek:

gépjármű bérbeadás, személyautó bérlés, személyautó bérbeadás, személyautó kölcsönzés, kisteherautó bérbeadás, kisteherautó bérlés, kisteherautó kölcsönzés, kisbusz bérbeadás, kisbusz kölcsönzés, kisbusz bérlés

Telephelyek, elérhetőségek:

1091 Budapest, Üllői út 179.
Mobil: 06 (30) 469-5932
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Konténeres sitt szállító, Földmunkák gépekkel - Konti Fuvarozó és Szolgáltató Bt.

A Konti Fuvarozó és Szolgáltató Bt. 2005-ben alapította két magánszemély családi vállalkozásként. Eleinte konténeres sitt szállítással foglalkozott a cég, majd később a tevékenység kibővült homlokzatok renoválásával illetve bontási, építési munkálatokkal. A főbb tevékenysége körébe tartozik továbbá teljes körű parkok tervezése –kivitelezéssel, illetve útfelületek, garázsok fertőtlenítő takarítása magasnyomású tisztítóberendezéssel.

Konténeres sitt szállító, Földmunkák gépekkel - Konti Fuvarozó és Szolgáltató Bt.

Tevékenységek:

bontási és renoválási munkálatok, építőgép bérbeadás, fuvarozás, játszóterek tervezése kialakítása, konténeres sitt-szállítás és hulladék szállítás, bontási munkálatok, építési munkálatok, fertőtlenítő takarítás magasnyomású tisztítóberendezéssel, homlokzatok renoválása, homok szállítás, hulladékszállítás, konténer szállítás, sóder szállítás, szóródó anyag szállítás, gépiföldmunka, parkosítás

Telephelyek, elérhetőségek:

1222 Budapest, Őszapó utca 4.
Mobil: 06 (30) 981-2314
Email: 
Email

Cégbemutató:

 

 Másológép - Büro 44 Irodatechnikai Kft.
Fénymásológép, másológép értékesítés, lízing.  Új és felújított másológép értékesítés, szerviz.
Fénymásológépe elromlott és gazdaságosan nem javítható?
Kiöregedett és nem nyújtja azokat a szolgáltatásokat, amiket elvárna, de nem szeretne ebben a nehéz gazdasági helyzetben egy új (újabb) készülékre beruházni?

Mi megoldjuk ez a problémát: fénymásológép bérlés
Előnyei:
- nem igényel nagy beruházást
- a teljes bérlés fordított összeg költségként leírható
- nem kell az esetenként igen magas javítási költségekkel számolnia
- az Ön igényeinek testre szabottan ajánlunk készüléket
- az üzemeltetési (bérlési) költségek tervezhető vállnak
- egyes szerződéseinknél a futamidő végén a készülék az Ön tulajdonába kerül
- Önnek csak a másolópapír beszerzése marad, a többit mi intézzük
- nincs amortizáció
- a bérlésre fordított összköltség kedvezőbb lehet, minta saját készüléket üzemeltetne (az amortizációt is figyelembe véve)
Készülékeink igény szerint alkalmasak fénymásológépként, nyomtatóként, és akár szkennerként és faxként való üzemeltetésre is.
Önnek csak választania kell!

Másológép - Büro 44 Irodatechnikai Kft.

Tevékenységek:

Develop, fénymásológép, fénymásológép bérbeadás, fénymásológép bérlés, Konica Minolta , másológép bérbeadás, másológép bérlés, fax készülék, fénymásoló, fénymásológép, fénymásológép bérlés, másológép, másológép bérbeadás, másológép bérlés, másológép szerviz, multifunkciós másológép, multifunkciós nyomtató, nyomtató, színes másológép, toner, toner cartridge, teljes körű adóügyek

Telephelyek, elérhetőségek:

1145 Budapest, Bosnyák u. 23/a.
Telefon: 06 (1) 221-8175
Mobil: 06 (20) 975-0773
Fax: 06 (1) 273-0541
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat