Tudakozó 197

Keresés eredménye:  Társasházkezelés - Közösképviselet (H/H Wekerle Bt) cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Társasházak közös képviseletével a Wekerlén, Kispesten és Pesterzsébeten, valamint a IX. kerületben 1994 óta foglalkozunk.
Az általunk képviselt Társasházak között megtalálható minden kategória, a 2 lakásos társasházaktól a 108 lakásos társasházakig bezárólag (lakópark együttesek is)
Az általunk kezelt épületekkel kapcsolatos költségeket és bevételeket számítógépen vezetjük kifejezetten erre a célra kifejlesztett programmal (Profi Naplófőkönyv program) Ennek során figyelembe vesszük a Társasház közösség igényeit.
Fontos feladatunk a befizetések (közös költségek, bérleti díjak, ...stb) figyelemmel kísérése és a hátralékok kezelése. Ennek során lépéseket teszünk az elmaradások behajtása érdekében is. Kötelességünk a Társasházzal szerződésben lévő közüzemek és egyéb vállalkozók számláinak felülvizsgálata, a valós fogyasztások és teljesítések alapján azok ellenőrzése, majd jogos követelésük kiegyenlítése.
Cégünk szerződéses gyorsszolgálattal rendelkezik, így a Társasházon végzett hibaelhárításokat figyelemmel kísérjük, azokat ellenőrizzük majd a leadott és igazolt munkalapok átvizsgálása után ennek megfelelően fogadjuk el a számlákat. Nagyon lényeges a hibaelhárításoknál, javításoknál a hiba jellegének pontos meghatározása, mert ettől függ, hogy a költségeket a Társasház egésze vagy az adott tulajdonos viseli-e.
Társaságunk jogi képviselettel rendelkezik. Fontosnak tartjuk, hogy a Társasházak tulajdonosai válasszanak maguk közül Számvizsgáló Bizottságot. A
Számvizsgáló Bizottság hivatott a Társasház könyvelését ellenőrizni. Az általunk kezelt Társasházak 90%-a így működik, tapasztalataink kedvezőek.
Az általunk kezelt Társasházak számláit az OTP-nél vezetjük, minden Társasház külön számlával rendelkezik, a közös költség befizetés csekken történik.

Társasházkezelés - Közösképviselet (H/H Wekerle Bt)Társasházkezelés - Közösképviselet (H/H Wekerle Bt)

Társasházkezelés - Közösképviselet (H/H Wekerle Bt) 1196Társasházkezelés - Közösképviselet (H/H Wekerle Bt) 1197

Tevékenységek:

gyorsszolgálati tevékenység, ingatlankezelés 20ker , ingatlankezelés kispest, közösképviselet wekerle, társasházkezelés ferencváros, társasházkezelés pesterzsébet, társasházkönyvelés wekerle, elszámolás, gyorsszolgálati tevékenység, ingatlankezelés, képviselet nélküli könyvelésre és elszámolások készítése, könyvelés, közműkapcsolat, közös képviselet, társasház kezelés, társasházak közös képviseletére , társasházak működéséhez szükséges költségvetés , társasházkezelés, társasházkezelés kispest

Telephelyek, elérhetőségek:

1192 Budapest, Zoltán u. 30.
Telefon: (06) 1 280-2320
Mobil: (06) 30 931-3048
Fax: (06) 1 358-1335
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat