Tudakozó 197

Keresés eredménye:  eredeti tintapatronok tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Nyomtatókellék Szaküzlet Budapest

Rimbás Enikő és Zsolt vagyunk, a MINTAPRINT Nyomtatókellék Szaküzlet és Webáruház tulajdonosai. Mivel ez egy családi vállalkozás, így 2020-ben is többnyire velünk fogsz találkozni, ha eljössz vásárolni a MintaPrint Nyomtatókellék Szaküzletbe. Illetve mi csomagoljuk be neked a megrendelt termékeket, ha a webáruházunkba vásárolsz. Nyomtatókellék Szaküzlet Budapest:-)
19 éve szolgáljuk ki a lézertonert, tintapatront vásárlókat, 14 éve saját vállalkozás keretében tesszük ezt.
Márkafüggetlen cég vagyunk, ami azt jelenti, hogy nem pártoljuk egyik nagy nyomtatókellék gyártó céget sem, és minket sem pénzel senki, hogy szépeket mondjunk róla Nyomtatókellék Szaküzlet Budapest;-) Megengedhetjük magunknak azt a luxust, amire csak egy profi kisvállalkozás képes: saját tapasztalatainkra hagyatkozva a legjobbat nyújtani, személyre szabottan minden kedves ügyfelünknek.
Magyarország szinte összes nyomtatókellék nagykereskedésével kapcsolatban állunk, így pontosan tudjuk mit, honnan és mennyiért érdemes a legjobb minőségben és szuper jó áron berendelni vásárlóink részére.

Nyitva tartásunk:

Hétfő-Csütörtök: 8.00-17.00
Péntek: 8.00-16.00
Szombat, vasárnap: zárva vagyunk.

Nyomtatókellék Szaküzlet Budapest

Nyomtatókellék Szaküzlet Budapest

Nyomtatókellék Szaküzlet Budapest

Tevékenységek:

eredeti lézertonerek, eredeti tintapatronok, prémium utángyártott lézertonerek, prémium utángyártott tintapatronok, utángyártott lézertonerek, utángyártott tintapatronok, nyomtató forgalmazás, nyomtatókellék szaküzlet, lézertoner webshop, tintapatron webshop, töltött toner, töltött tintapatron, gyári lézertoner, gyári tintapatron

Telephelyek, elérhetőségek:

1195 Budapest, Üllői út 277/3.
Telefon: 06 (1) 357 60 87
Mobil: 06 (20) 504-8075
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat