Tudakozó 197

Keresés eredménye:  ingatlan értékbecslés tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Társasház kezelés, Társasház könyvelés Országosan

Keressen bizalommal minket Országos Társasházi Ingatlan Karbantartó és Szolgáltató vállalkozas vagyunk várjuk megkeresését telefonon és e-mailben a nap bármely szakában a további sikeres együttműködés reményében.

Önök mint lakástulajdonosok megbízása alapján társasházuk/lakóközösségük közös képviseletének ellátására szakosodtunk, egyedülálló tapasztalatokkal és eljárási technikákkal korszerű számítógépes nyilvántartó rendszerrel rendelkezünk.

A társasházak közös képviseletét, az épületek kezelését megbízási szerződés alapján látjuk el, tevékenységünk magában foglalja a társasház, illetve az épület ügyeinek teljes körű ellátását. A kezelésünkben levő társasház át beleértve a lakókkal való kapcsolattatást - igény alapján - a Számvizsgáló Bizottság, illetve a lakók által választott személyek bevonásával intézzük. Az épületen végzendő nagyobb volumenű karbantartási és felújítási munkákat - és azok sorrendjét - a társasházközösség illetve a lakóközösség határozza meg, természetesen a szükséges vagy időszerű karbantartási, felújítási munkákra javaslatot teszünk a tulajdonosok felé. A munkálatok elvégeztetésével kapcsolatos műszaki, pénzügyi, gazdasági, jogi teendőket vállalkozásunk munkatársai látják el.

Tevékenységek:

társasház kezelés, létesítményüzemeltetés, építőipari kivitelezés, ingatlan értékbecslés, épületenergetikai tanúsítás, hibaelhárítás

Telephelyek, elérhetőségek:

1119 Budapest, Andor utca 21/C. fszt. 1.
Mobil: 06 (20) 282-8282
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat