Tudakozó 197

Keresés eredménye:  légúti betegségek kezelése tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

dr. Hangonyi Csilla Tüdőgyógyász Allergológus

Több mint 20 éve dolgozom tüdőgyógyászként. Nemrégiben allergológiai szakvizsgát is szereztem, hisz betegeim között igen sok allergiás, asthmás, szénanáthás ember van. Rendelésemen minden légúti betegség előfordul, de legtöbb a krónikus légzőszervi (COPD-s, asthmás) beteg . Sajnos a hazai dohányzási szokások és az egészségtelen életmód nem csökkentik a tüdőbetegek számát. Mivel minden káros hatás, ami a környezetünkben előfordul, elsőként a légutainkat éri és oxigén nélkül az emberi szervezet működésképtelen, fontos feladatunk a légzőrendszer egészségének megőrzése! A tüdő betegsége, valamint a dohányzás, számtalan egyéb szervet érintő betegség kialakulásához vezethet! Bárkinek segítő kezet nyújtok, ha le szeretne szokni a dohányzásról! 1987-ben szereztem Általános Orvosi Diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten. Ezt követően az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetben dolgoztam 1996-ig. Azóta a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Tüdőgondozójában dolgozom.

Rendelési idők
Kedd: 8:00 - 12:00
Szerda: 16:00 - 20:00
Bejelentkezés: 06-30-279-66-51
A rendelő címe: 1238 Budapest XXIII. ker. Hősök tere 1-3.

Tevékenységek:

tüdőgyógyász, tüdőgyógyász Budapest, dr. Hangonyi Csilla tüdőgyógyász, dr. Hangonyi Csilla allergológus, allergológus, allergológus Budapest, allergiavizsgálat, étel allergia vizsgálat, légúti betegségek kezelése, krónikus légzőszervi betegségek kezelése, dohányzásról leszoktatás

Telephelyek, elérhetőségek:

1238 Budapest, Hősök tere 1-3.
Mobil: 06 (30) 279-6651
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Természetgyógyászat, Reflexológia, Masszázs Csepelen

 

Az emberi szervezet energiavonalakból áll. Ha megváltoznak ezek a vonalak, akkor keletkeznek a betegségek. Amikor megsemmisítjük ezeket a változásokat, tehát az eredeti harmóniát állítjuk helyre, akkor visszatér az egészség. Ez a harmónia a ying-yang pozitív és negatív energiák egyensúlyán alapszik. Tehát az emberi szervezetet energia segítségével arra kell kérni, hogy a normál energia szintet elérje, és azt stabilizálja. Ez az energia mindenhol ott van, benne élünk és úgynevezett EGYSÉBŐL jön. Már az első kezelés érezhetően beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát.

Eredményesen kezelek:
-Idegrendszeri problémákat (migrén, pánikbetegség, depresszió, szorongás, pajzsmirigy problémák, nyaki nyirok elváltozások)
-Légúti betegségek (krónikus köhögés, tüdődaganat)
-Rosszindulatú daganatos betegség
-Emésztőrendszeri zavarok (gyomorfekély, reflux, puffadás, epeproblémák, nyombélfekély, étvágytalanság, székrekedés, hasmenés, vastagbélgyulladás, hasnyálmirigy gyulladás, máj betegségek)
-Szív és érrendszer
-Mozgásszervi krónikus fájdalmak (lumbágó, gerincsérv, lábfájdalmak, ízületi gyulladás)
-Mióma, ciszta, meddőség, HPV méhnyakrák
-Prosztata megnagyobbodás (rosszindulatú is) potencia zavarok

Nyitva:
Hétfő-Péntek: 08:00-18:00 h-ig

 

Tevékenységek:

idegrendszeri problémák kezelése, légúti betegségek kezelése, rosszindulatú daganatos betegségek kezelése, emésztőrendszeri zavarok kezelése, szív és érrendszeri betegségek kezelése, mozgásszervi krónikus fájdalmak kezelése, mióma kezelése, ciszta kezelése, meddőség kezelése, HPV méhnyakrák kezelése, prosztata megnagyobbodás kezelése

Telephelyek, elérhetőségek:

1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 88/a.
Mobil: 06 (70) 205-2492, 06 (30) 564-1014
Email: 
Email

Kapcsolat