Tudakozó 197

Keresés eredménye:  idegrendszeri problémák kezelése tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Természetgyógyászat, Reflexológia, Masszázs Csepelen

 

Az emberi szervezet energiavonalakból áll. Ha megváltoznak ezek a vonalak, akkor keletkeznek a betegségek. Amikor megsemmisítjük ezeket a változásokat, tehát az eredeti harmóniát állítjuk helyre, akkor visszatér az egészség. Ez a harmónia a ying-yang pozitív és negatív energiák egyensúlyán alapszik. Tehát az emberi szervezetet energia segítségével arra kell kérni, hogy a normál energia szintet elérje, és azt stabilizálja. Ez az energia mindenhol ott van, benne élünk és úgynevezett EGYSÉBŐL jön. Már az első kezelés érezhetően beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát.

Eredményesen kezelek:
-Idegrendszeri problémákat (migrén, pánikbetegség, depresszió, szorongás, pajzsmirigy problémák, nyaki nyirok elváltozások)
-Légúti betegségek (krónikus köhögés, tüdődaganat)
-Rosszindulatú daganatos betegség
-Emésztőrendszeri zavarok (gyomorfekély, reflux, puffadás, epeproblémák, nyombélfekély, étvágytalanság, székrekedés, hasmenés, vastagbélgyulladás, hasnyálmirigy gyulladás, máj betegségek)
-Szív és érrendszer
-Mozgásszervi krónikus fájdalmak (lumbágó, gerincsérv, lábfájdalmak, ízületi gyulladás)
-Mióma, ciszta, meddőség, HPV méhnyakrák
-Prosztata megnagyobbodás (rosszindulatú is) potencia zavarok

Nyitva:
Hétfő-Péntek: 08:00-18:00 h-ig

 

Tevékenységek:

idegrendszeri problémák kezelése, légúti betegségek kezelése, rosszindulatú daganatos betegségek kezelése, emésztőrendszeri zavarok kezelése, szív és érrendszeri betegségek kezelése, mozgásszervi krónikus fájdalmak kezelése, mióma kezelése, ciszta kezelése, meddőség kezelése, HPV méhnyakrák kezelése, prosztata megnagyobbodás kezelése

Telephelyek, elérhetőségek:

1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 88/a.
Mobil: 06 (70) 205-2492, 06 (30) 564-1014
Email: 
Email

Kapcsolat